Den här sidan använder sig av JavaScript. Har du inte JavaScript aktiverat i din webbläsare kan vi inte garantera att sidan fungerar fullt ut för dig.

Vänligen aktivera JavaScript innan du fortsätter använda sidan.

Läs om hur du aktiverar JavaScript här.

Om oss

Stöd till lärare

Lärarhjälpen erbjuder digitalt läromedel för lärare, som kan vara vilken person som helst. Varje användare är unik, men de delar samma mål: att förbättra barns liv genom utbildning.

Vi hjälper alla typer av lärare att lära barn genom att erbjuda lärarskapta utskriftsmaterial som kan användas hemma, i skolan och överallt däremellan. Vårt lärarskapta material består av allt från kompletta temaområden och lektionsplaneringar till arbetsblad och skyltar. Vi har över 100 dokument och nytt material tillkommer hela tiden. Du kommer att upptäcka att vi har vad du behöver innan du visste att du behövde det.

Tillgänglighet

Som privatperson har du ständig tillgång till allt du laddar ned som kan laddas ner igen. Du behöver inte leta material på olika sidor på nätet eller i dina pärmar. Du har tillgång till en stor bank material som håller hög kvalité som du kan utgå från eller använda direkt.

Hög kvalitet

Det lärarskapta materialet är väl genomarbetat och utgår från Lgr11. Materialet följer samma design när det gäller typsnitt, färgpalett och ClipArt bilder. På så sätt kan vi garantera en hög kvalitet på vårt material när det gäller såväl innehåll som design.

Individanpassning för lärare och barn

Välj vilket material och vilka sidor du använder för att passa dig och dina elever. Varje lärare och barn har unika utmaningar och mål. Många dokument finns i fler utföranden med olika svårighetsgrad för att kunna individanpassa till barnen.

Miljö

Många dokument består av två versioner; en i färg och en svartvit. Varje dokument består av ett försättsblad där en förenklad text av våra användarvillkor finns beskrivna. Tänk på miljön genom att skriva ut från sida 2.

Vårt team

Lärarhjälpen ägs och drivs av Sandra Forsberg som är ansvarig för allt utskriftmaterial.

Alexander Forsberg är ansvarig för webbsidan.